MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Eleganta newyorkeza pentru barbati romani

Leonardo di Caprio in rolul eclecticului Jay Gatsby, Chuck Bass – playboy-ul din Gossip Girl, Ryan Bingham – corporatistul interpretat de George Clooney in Up in the Air si Jon Hamm, alias Don Draper in Mad Men, cu totii ne-au fascinat prin stilul vestimentar impecabil si prin atentia – uneori obsesiva – pentru propria imagine.

Fiecare dintre ei a devenit un reper de eleganta si o sursa de inspiratie pentru barbatii din lumea intreaga. Desi stilul lor este diferit, exista un element recurent in alegerile lor vestimentare: brandul american Brooks Brothers, principalul furnizor al costumelor care au facut istorie. Si daca pana acum nu stiai prea multe (sau nimic) despre Brooks Brothers, va trebui sa-l pui pe harta ta de shopping pentru ca cel mai vechi brand american de imbracaminte se gaseste incepand din aceasta toamna si in Bucuresti.

Brooks Brothers, www.mauvert.com

Magazinul monobrand din incinta Baneasa Shopping City reprezinta un concept elegant, este primitor si atent decorat, astfel incat fiecare client sa aiba parte de o experienta de shopping placuta si relaxata. Dintre piesele care au consacrat Brooks Brothers de-a lungul vremii, vei gasi in magazin celebrele sacouri bleumarin, camasile polo care nu necesita calcare, cravatele elegante din matase si pantalonii chinos din bumbac confortabil, intr-o gama cromatica variata.

  • Are o istorie de aproape 200 de ani.
  • Este unul dintre brandurile care a revolutionat industria modei; in 1953 a  introdus primele camasi wash-and-wear (care nu necesita calcare), realizate dintr-o tesatura speciala.
  • Este brandul preferat al presedintilor americani, al celebritatilor de la Hollywood si al unora dintre cele mai reprezentative personalitati culturale, precum: F. Scott Fitzgerald, Clark Gable, Andy Warhol sau Katherine Hepburn.
  • Colaboreaza cu designerii Thom Browne si Zac Posen pentru doua dintre liniile high-end ale brandului.
  • Din 2001 este detinut de un om de afaceri italian.

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: Brooks Brothers, pinterest.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: