MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Mix & match de sezon cu #modacora

Nu pot să vă explic în cuvinte cât de fericită sunt că avem parte de o toamnă lungă, blândă şi frumoasă (minus episodul cu ninsoarea în Bucureşti), dar dacă a observat cineva că am fost curios de prolifici în ultimul timp, să ştiţi că euforia e susţinută de vremea bună.

Cora toamna iarna 2014, www.mauvert.com

Aşa cum am mai spus acum ceva timp, natura e cea mai bogată sursă de inspiraţie, trebuie doar să îi acordăm suficientă atenţie. Noi ne-am lăsat influenţaţi de abundenţa toamnei mai mult ca oricând (se observă cu ochiul liber în cromatica postărilor din ultima vreme) şi ne bucurăm că şi voi aţi acceptat provocarea lansată de noi şi cora de a fotografia cele mai frumoase peisaje de toamnă.

Cora toamna iarna 2014, www.mauvert.com

Cora toamna iarna 2014, www.mauvert.com

Cora toamna iarna 2014, www.mauvert.com

În calitate de juriu al concursului “Inspiră-te din natură!”, am selectat 4 câştigători, deşi planul iniţial era limitat la 2 finalişti. Felicitări tuturor! (Numele castigatorilor le puteti gasi pe pagina de Facebook cora România) Am stilizat pentru voi câte o ţinută din colecţia cora toamnă 2014, inspirată din fotografiile pe care le-aţi înscris în concursul de pe Facebook cu hashtag-ul #modacora. Puteţi să consideraţi look-urile noastre de mai sus un mic preview al premiilor chic & affordable pe care le vi le-am pregătit!  Mai mult decât atât, veţi avea surpriza să vedeţi instantaneele vostre şi în noul catalog de modă cora (gândit tot în jurul temei “Inspiră-te din natură”), dar şi în vizualurile de toamnă care deja decorează hipermarketul.

Concurs CORA, www.mauvert.com

  • Ioana poartă: cămaşă, cardigan şi fustă din colecţia cora toamnă 2014, cercei Josephine, geantă Chloé, pantofi Il Passo.
  • Claudiu poartă: pulover, jachetă şi pantaloni din colecţia cora toamnă 2014, cămaşă H&M, ghete Staccato.
 Text: Ioana Voicu
Foto: Anca Răşină 

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

3 responses to “Mix & match de sezon cu #modacora

  1. Maria 8 November, 2014 at 8:56 am

    Ma bucur ca ati inceput sa faceti mai des post-uri de personal style, aveti gusturi desavarsite si un bun simt greu de egalat.

  2. annie'sbeauty... 8 November, 2014 at 10:47 am

    Sunteti superbi amandoi! Si aveti dreptate! Toamna aceasta chiar e o frumusete si o nemasurata sursa de inspiratie! Va pup 🙂

    http://www.anniesbeautyblog.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: