MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cum miroase dragostea?

Între 13 şi 16 noiembrie, MADISON absolute beauty va organiza la Casa Presei, împreună cu Intertrade Group, expozitia de artă olfactivă “Love Magic Potions”.  Expoziţia a fost lansată iniţial în septembrie la Florenţa, la târgul internaţional de parfum Pitti Fragranze, si este o călătorie multi-senzorială unde dragostea, ca poţiune, rezultă din combinaţia de parfum, artă şi literatură.

Ce aromă are dragostea de astăzi? Ce parfum o eliberează? Şi ce putere degajă un astfel de parfum?

Sunt întrebări pentru care 8 maeştri parfumieri şi-au dedicat timpul şi talentul în căutarea unui răspuns olfactiv. Această cauză antrenantă şi interesantă a adunat în faţa iubitorilor de parfum opt elixire asemenea unor poţiuni magice, speciale, unice. Numele acestor talentaţi artişti sunt: Cécile Hua, Ralf Schwieger, Cyrill Rolland, Celine Ripert, Christian Vermorel, Alex Lee, Arturetto Landi şi Vanina Muracciole. 

UNSCENT explorează parfumul ca rod al iubirii sau ca prilej de stârnire a pasiunii învăluitoare şi mistuitoare. Astfel, pentru cea de-a douăsprezecea ediţie Pitti Fragranze – UNSCENT 2014, IntertradeGroup parcurge acelaşi traseu artistic caracteristic instalaţiilor propuse anterior la târgurile din Milano şi Florenţa.

Pentru aceste 8 parfumuri create în premieră pentru UNSCENT 2014 au fost concepute în exclusivitate 8 panouri vizuale, semnate de opt ilustratori diferiţi: Alvvino, Matteo Cibic, Patricia Gimeno, Alessandro Gori, La Tigre, Elena Xausa, Anna Parini şi Think Work Observe. Acest melanj inedit dintre parfum şi imagine a fost completat de un itinerariu literar conceput de autorul Giuseppe Santonocito.  O călătorie imaginară care şerpuieşte în mod constant în jurul enigmaticului şi eternul subiect – iubirea. Pentru că fiecare iubire are o poveste care lasă o dâră de parfum.

Unul din oaspetii de onoare ai acestei expozitii va fi Diane Pernet, celebrul critic de modă şi video jurnalist. Diane Pernet a făcut un pas către universul parfumurilor de nişă prin noua linie intitulată DIANE PERNET PARIS. Cele patru parfumuri, prezente la UNSCENT în Florenţa şi aduse în noiembrie la Bucureşti, sunt o transpunere a identităţii sale stilistice.

Diane Pernet, critic de modă, video-jurnalist si fost designer new-yorkez, a devenit un personaj recognoscibil pe străzile Parisului prin valul neagru, nelipsitii ochelari cat-eye, bijuteriile-păianjen ce-i susțin coafura Pompadour și voluminoasele cămăși negre. Mai multe informatii despre Diane Pernet si despre intalnirea noastra cu ea, din 2010, puteti citi AICI.

line

Programul de vizitare al expozitiei Love Magic Potions:

Casa Presei – Sala de Marmura

joi, 13 noiembrie | 19.00 – 22.00 [vernisaj]

vineri, 14 noiembrie | 19.00 – 21.00

sambata, 15 noiembrie | 11.00 – 17.00

duminica, 16 noiembrie | 11.00 – 17.00

LOVE MAGIC POTIONS

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Sursa: MADISON absolute beauty

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: