MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Joc de roluri cu noua linie MURMUR Roleplay

Știți proverbul „All work and no play makes Jack a dull boy”? V-ați imaginat vreodată în locul lui Kylie Minogue în clipul piesei „Confide in Me”? Nu e nevoie să răspundeți, sunt convinsă că în cotloanele imaginației fiecăreia dintre noi s-a strecurat, măcar o dată, ideea de a juca rolul unei profesoare severe, al unei menajere în uniformă apretată ori a unei muncitoare pe șantier într-o zi toridă. Nimic scandalos în asta. Singurul lucru scandalos, în viziunea mea, e distrugerea fanteziei cu costumele nepotrivite! Îmi piere toată pofta de viață când mă gândesc la rochii de plastic cu borduri de puf sau blană artificială, accesorii strălucitoare, pantofi cu platformă de-o palmă și alte kitsch-uri care populează secțiunea „playsuits”.

image002

Ei bine, cine altcineva putea să facă dreptate acestei nișe, decât Andreea Bădală? Andreea îmi dă senzația că știe și ce vor bărbații, și ce vor femeile, iar cea mai recentă confirmare a abilităților ei de a lăsa publicul fără suflare este lansarea liniei MURMUR Roleplay.

Săptămâna trecută am fost invitați să participăm la mai mult decât un show de modă, ci la o adevărată experiență senzorială. Plasată în una dintre cele mai frumoase clădiri de pe Calea Victoriei, Grand Hotel Continental, prezentarea a semănat mai degrabă a piesa de teatru erotic, cu fiecare scenă desfășurându-se într-o cameră diferită. Așadar, invitații au devenit voyeuri care au spionat personajele propuse de MURMUR pe gaura cheii. Rolurile clasice de budoar, interpretate în cel mai frumos mod posibil. 5 camere, 5 roluri diferite : casnica angoasată, călugărița măcinată de păcat, sportiva neobosită și extrem de senzuală, școlărița perversă și camerista intrigantă.

HOUSEWIFE

NUN

Am urmărit cu atenție peep show-ul pus în scenă de MURMUR și am remarcat că fiecare costum este compus din piese separate, care pot fi purtate în combinații diferite, în funcție de cât de mult vrei să dezvălui, acasă ori la o petrecere tematică. Unele piese au fermoare ascunse și crăpături neașteptate, care lasă pielea la vedere și invită la atingere, așa că nu vă lăsați induși în eroare de gulerele de fată cuminte!

AEROBIC

SCHOOLGIRL

MAID

Atenția obsesia pentru detalii a designerului Andreea Bădală s-a simțit peste tot : de la urma de arsură de fier de călcat de pe șorțul casnicei, până la utilizarea câte unui parfum diferit în fiecare încăpere sau completarea look-urilor cu pantofii-fetiș cu tocuri de 12cm, fără platformă, semnați HARDOT. Colecția Roleplay este déjà disponibilă pe www.murmurstore.com și în showroom-ul MURMUR.

*Pantofii HARDOT Made in Romania sunt disponibili în showroom-ul MURMUR, Strada Icoanei, nr. 75A.

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Text: Ioana Voicu
Foto: MURMUR
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: