MAUVERT

fashion & lifestyle blog

BLUE Friday

Azi aș ține doliu pentru ultimele zile de toamnă și un moment de reculegere în memoria petrecerilor pe plajă și a plimbărilor sub soare. Dar cum mi-am propus să nu răspândesc în jurul meu energie negativă și să încerc să trec cu demnitate peste încă o iarnă cu inevitabile reprize de ger și zloată (poate cu un fular ca al lui Lenny Kravitz?), am decis să fac în fiecare zi liste cu lucruri care mă bine-dispun, poate așa trece mai repede timpul până la primăvară. Așadar, câteva detalii de design care constituie my Black Blue Friday happy pill:

  • Sticla de apă evian x KENZO – îmi zâmbește deja din barul improvizat în bucătărie, alături de suratele ei din anii precedenți. O găsiți la Loft Lounge.
  • Inelul Selda Okutan – nu prea port inele, dar pot să apreciez unul inel superb când îl văd. Cel creat de designerul Selda Okutan tocmai l-a detronat pe Dior Oui în topul meu. Îl găsiți la Createur5dEmotions.
  • Pantofii Brian Atwood – Îmi place mult curbura jucăușă de pe lateral și îmi mai place că modelul se numește „Besame”! – pe wishlist-ul de pe net-a-porter
  • Ceasul Hygge 3012 – îmi place la nebunie noul meu ceas cu design scandinav, care nu trece neobservat și care stârnește mereu întrebări legate de cum se citește ora – îl găsiți pe hyyge.ro
  • Parfumul GIRL – Pharrell Williams x Comme des Garçons – l-am mirosit deja și, la fel ca toate parfumurile Comme des Garçons pe care le-am mai mirosit până acum, are o aromă cu totul aparte. Și, fie, recunosc, flaconul ar da foarte bine pe măsuța mea de toaletă. Îl găsiți la Madison Perfumery.

 

 

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: