MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Calendarul CAMPARI 2015 | Eva Green

Eva Green, actrita care ne-a fascinat cu interpretarea seducatoarei Ava din ultimul film al seriei Sin City, este in topul preferintelor mele cand vine vorba de celebritati marca Hollywood. Iar in 2015 am un motiv in plus sa ma bucur de aparitiile ei, pentru ca abia astept sa-mi tapetez biroul cu paginile Calendarului Campari 2015, care o are ca protagonista.

Si eventual o sa invat sa pregatesc si niste cocktail-uri ca la carte, pentru ca tema acestei editii a calendarului este mixologia. Fiecare luna este dedicata unui cocktail clasic ce are la baza celebrul bitter italian si descrie in imagini frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice.

Calendarul CAMPARI 2015 | Eva Green, www.mauvert.com

Campari dedica aceasta editie celebrarii istoriei plina de culoare a bauturii ce emana pasiune si povestilor celor mai iubite 12 cocktail-uri clasice. Imbracata in rosul deja iconic, Eva Green a fost fotografiata de Julia Fullerton-Batten, un artist extrem de apreciat si recunoscut la nivel mondial. Ea este si prima femeie fotograf care a stat in camerei pentru proiectul anual Campari.

12 imagini desprinse parca dintr-un vis prezinta imaginativ povestea din spatele fiecarui cocktail pe baza de Campari. De la clasicul Negroni, creat de insusi contele Camillo Negroni in 1919 , la contemporanul Campari Orange Passion, un twist modern al clasicului Campari Orange, fiecare pagina a calendarului exploreaza si celebreaza retete care au trecut testul timpului si sunt inca adorate in lumea moderna de azi. Luna mai suprinde povestea crearii celebrului Americano din 1933, despre care se spune ca a fost denumit dupa Primo Carnera, primul italian care a castigat titlul la categoria grea box din New York, iar februarie este despre Campari & Seltz, cea mai populara bautura din Bar Camparino, deschis de insusi Davide Campari.

Si daca tot am vorbit despre cocktail-uri, pe final vreau sa va mai dau un pont! 😉 Cu ceva timp in urma am participat la editia pilot a programului Campari Embrace The Bitterness, unde Marius Gogoasa pe care indraznesc sa-l numesc cel mai bun barman din Romania – ne-a introdus in lumea bitter-urilor si ne-a pregatit cele mai bune cocktail-uri clasice pe care le-am baut vreodata. Il gasiti la Flair Angel (Palatul Bragadiru | Calea Rahovei 147-153), unde cu siguranta veti avea parte de o experienta excelenta. #SpiritSugarWaterBitter

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: CAMPARI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: