MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cum a fost la workshop-ul de personal branding la Atelierele ILBAH

Activitățile after work au devenit o industrie înfloritoare, mai ales în București, pentru că oamenii simt din ce în ce mai mult nevoia să învețe lucruri noi, să depășească sentimentul de plafonare la serviciu, să facă career switch-uri ori pur și simplu să socializeze cu persoane cu aceleași pasiuni. La invitația Mirelei Diaconu, coordonatorul cursului de design vestimentar din cadrul Atelierelor ILBAH – centru de dezvoltare personală -, săptămâna trecută am susținut un workshop despre personal branding și comunicare de modă pentru cursanții care își doresc o carieră în design.

Atelierele ILBAH, www.mauvert.com

Din experiența dobândită în cei 7 ani de blogging, în care am relaționat cu designeri, brand-uri, stiliști, jurnaliști și oameni de comunicare, am extras câteva puncte esențiale pentru oricine vrea să se lanseze pe piața de modă din România. Am discutat despre cât de importantă este poziționarea pe piață, dar și valorile personale, credibilitatea sau funcționarea după calendarul internațional al modei. Evident că nu a putut lipsi nici lista greșelilor frecvente de comunicare și câteva tips & tricks de folosit în social media.

Atelierele ILBAH, www.mauvert.com

Atelierele ILBAH, www.mauvert.com

Mulțumim pentru invitație, pentru întrebări și pentru atenție.

P.S.: cred că din fotografii se observă foarte bine personalitățile noastre și cum ne completăm ca echipă: Claudiu – mereu didactic și la subiect, și eu – întotdeauna pusă pe zis sau ascultat povești. 🙂

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: