MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Culoarea anului 2015: MARSALA

Francezii spun ca gusturile si culorile nu se discuta [Les goûts et les couleurs ne se discutent pas], dar cand vine vorba despre culoarea anului – adica aceea care va fi omniprezenta in moda, frumusete, gastronomie, arta floristica sau design interior – totul este permis.  Dupa intrigantul Radiant Orchid, de anul trecut, culoarea anului 2015 este MARSALA (sau Pantone 18-1438).

La fel ca si vinul care-i da numele, Marsala intruchipeaza bucuria unei mese savurate in tihna, iar radacinile ei brun-roscate releva una din cele mai sofisticate nuante de pamant. Este calda, puternica si eleganta, fie purtata ca atare, fie ca accent de culoare. Un finisaj mat ii evidentiaza natura organica, in timp ce unul lucios o face sa arate pretios si rafinat.

Marsala, culoarea anului 2015, www.mauvert.com

Mie imi place la nebunie Marsala (si culoarea, si vinul) pentru ca poate fi purtata la fel de bine de femei sau de barbati, si complimenteaza orice nuanta de ten; arata excelent si pe pielea alba, dar si pe o piele aramie, frumos bronzata. Si daca va intrebati cu ce alte culori poate fi mixata, nu va faceti griji pentru ca sigur mai aveti ceva in garderoba cu care sa o purtati.

Pentru un efect dramatic combinati Marsala cu nuante neutre, precum bejurile calde sau nuantele reci de gri. Arata foarte bine si cu chihlimbar, galben auriu, turcoaz, verde marin si tonuri variate de albastru, pana la bleumarin inchis.

Voua, cum vi se pare culoarea Marsala?

 

 

https://www.facebook.com/mauvert.bloghttp://instagram.com/mauvert_bloghttp://www.pinterest.com/mauvert/https://twitter.com/mauvert_blog

sursa: pantone.com

foto: pinterest.com/Marsala_color, net-a-porter.com, sunglasscurator.com, style.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: