MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Reduce and seduce: investitii de boudoir

Mai devreme mi-am desfăcut o rodie și, în spiritul madelenei proustiene, m-am lăsat pradă tuturor conotațiilor pe care le are acest fruct interzis. Forma ei voluptoasă și sucul dulce și pasional care explodează din interior sunt epitomul feminității, simbolul fertilității în anumite povestiri orientale și corpul delict al păcatului, în variata biblică.

Ceea ce m-a făcut să mă gândesc că ce fel mai bun de a păcătui acum, la sfârșit de lună, decât să fac abuz de card cumpărând mătase și dantelă montate pe structuri cu rotunjimi de corsetărie? Așadar, o listă scurtă cu tot ce vreau să comand cu nesaț, lăsând deoparte principiul că în perioada reducerilor finale e rațional să investești în lucruri mai practice, cum ar fi o jachetă de piele sau o geantă. Pornirile mele epicureene pur și simplu nu sunt compatibile cu ideea că lenjeria sublimă trebuie purtată doar iarna (de Crăciun, de Anul Nou și de Ziua Amorezilor, în februarie) sau că trebuie să fie obligatoriu roșie, să poarte noroc.

De fapt, lăsând orice sentiment de culpabilitate deoparte, cred că acum e momentul perfect să investim în piesele de lenjerie în care ne-am visat (atât noi, cât și admiratorii) tot anul cu ochii deschiși. Unele dintre ele au discount-uri fantastice, iar faptul că ar putea să se demodeze nu ar trebui să fie o grijă: ansamblurile clasice vor deborda întotdeauna de senzualitate, în pofida capriciilor de sezon ale modei. Și, să fim serioase, cine se poate supăra pe noi că am cheltuit chiria pe o lună doar ca să aducem noi ofrande sacrului sertar cu lenjerie?

 line

Adrese utile:

Agent Provocateur – Băneasa Shopping City, parter, București

Pure Lingerie Boutique – Calea Dorobanților, nr. 155, București

 

https://www.facebook.com/mauvert.bloghttp://instagram.com/mauvert_bloghttp://www.pinterest.com/mauvert/https://twitter.com/mauvert_blog

text: Ioana Voicu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: