MAUVERT

fashion & lifestyle blog

O noua destinatie de shopping: MARC CAIN Bucuresti

Ladies, harta noastră de shopping tocmai s-a îmbogăţit cu o nouă adresă: Marc Cain Store, un spațiu exclusivist în clădirea hotelului Radisson Blu de pe Calea Victoriei 63-81, intrarea George Enescu, care aduce colecţiile brand-ului german de pe podiumul Berlin Fashion Fashion Week, direct în inima Bucureştiului. Marc Cain este un brand de fashion de lux fondat în Germania în 1973, iar primul magazin franciză monobrand care se deschide în România este o iniţiativă a Juliei Kristensen – proprietara Casa Frumoasă – cu o experiență de peste 18 ani în industria business-ului de lux.

“Brand-ul a luat contact cu piaţa locală cu un sezon în urmă, iar publicul feminin l-a primit foarte bine pentru că este accesibil ca buget, iar materialele și design-ul sunt în tendinţe. Astfel, deschiderea magazinului monobrand vine ca o confirmare a faptului că Marc Cain este în plină ascensiune şi trebuie să respire cu o imagine și o expunere individuală. Sunt încântată că le pot oferi clientelor experienţa brand-ului Marc Cain”, a declarat Julia Kristensen, proprietara magazinului.

Deschiderea  primului  magazin  Marc  Cain  din  România  aduce  ȋn  atenţia  femeilor  noile  colecţii  ale sezonului primăvară/vară 2015, ce ȋmbină materiale neobişnuite cu printuri florale unice pentru un look feminin şi expresiv.

Colecţia primăvară/vară 2015 Marc Cain Collections şi Sports este disponibilă în mai multe teme reprezentative: In Bloom, At The Circus, Fresh Breeze, Express Yourself, Light House, Just For Sun, Glam, Hide & Seek, Tokyo Rush, Electric Dreams, Pop Art, Underwater Love.  Filozofia  brand-ului  este  de  a  oferi  un  look  elegant,  perfect  conceput  pentru femeile  cu personalitate, care iubesc să se exprime natural. În centrul acestei colecţii se regăsesc rochii şi fuste în culori pastelate, pantaloni cu printuri florale, jachete în diferite nuanţe şi o varietate de cămăşi şi accesorii.

 

 

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

sursa: Marc Cain Bucuresti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: