MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Femei care ne inspira: Doutzen si Rens Kroes

Ştiu că la fiecare început de martie se cuvine să ne îndreptăm toată atenţia asupra mamelor (show-ul Dolce & Gabbana de alaltăieri, dedicat mamei, parcă ne-a dat un imbold şi mai mare), însă azi mi s-a făcut un dor teribil de sora mea, aşa că voi muta puţin lumina reflectoarelor în arborele genealogic.

Genetically-blessed-sisters-Doutzen-Rens-Kroes-shared

Sora mea e persoana cu care am cea mai puternică legătură afectivă şi cel mai dezvoltat nivel de înţelegere şi cred că e firesc să empatizez şi să am un puternic sentiment de admiraţie şi pentru alte surori care au acelaşi tip de relaţie. De exemplu, îmi place la nebunie de surorile Andreescu, Beatrice şi Andra, pentru că se vede treaba că pentru ele, munca în echipă e cea mai fericită formulă. Îţi dai seama de asta din faptul că radiază bucurie când sunt împreună, iar ele sunt aproape inseparabile (you do the math!).

Un alt duo de surori care mi-a dat aceeaşi senzaţie de complicitate e format din supermodelul Doutzen Kroes, înger Victoria’s Secret, ambasador L’Oreal şi mama a doi copii, şi sora ei mai mică, Rens. În timp ce Doutzen e diva cu bucle aurii care trimite sărutări inocente de pe podium, Rens se joacă prin bucătărie şi militează pentru un stil de viaţă sănătos pe blogul şi în cărţile ei, Powerfood. Împreună, cele două olandeze blonde (scuzaţi pleonasmul) sunt mai carismatice decât toate surorile Kardashian sau Hilton la un loc şi, nu ştiu despre voi, dar mie mi-au făcut o poftă nebună să sar în maşină împreună cu un tort raw vegan, şi să merg acasă să-mi strâng în braţe sora şi nepotul. #surorilamodă #lunafemeilor 

text: Ioana Voicu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: