MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Azi o sărbătoresc pe Simona Halep cu MARC CAIN Sport

Tenisul mi s-a părut dintotdeauna unul dintre cele mai elegante sporturi, mai ales în ceea ce le priveşte pe femei. Mi se pare fantastic să fii pe teren şi să porţi rochie. Practic, eşti într-o luptă în care loveşti cu toată forţa şi concentrarea fiecare minge până la câştigarea ultimului set, dar în tot timpul ăsta fusta îţi zboară jucăuş, precum într-un dans. Convenabilă chestiune..

Pentru că azi o sărbătorim pe Simona Halep pentru victoria ei de la Indian Wells, m-am gândit că cel mai potrivit mod de a-mi arăta aprecierea şi admiraţia faţă de această femeie de nota 10 e să port o rochie inspirată din echipamentul de tenis. Am găsit-o pe cea perfectă în magazinul monobrand Marc Cain de pe Calea Victoriei, la parterul hotelului Radisson. Linia Marc Cain Sport e favorita mea pentru sezonul acesta, pentru că încapsulează exact ideea mea de eleganţă şi confort pentru vestimentaţia de zi.

Marc Cain, www.mauvert.com

Marc Cain, www.mauvert.com

Marc Cain, www.mauvert.com

În plus, mi se pare foarte cool că pot să port aceeaşi rochie de tenis şi cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o jachetă, şi să o adaptez unei ţinute relaxate de cocktail, pentru că se anunţă o zi aglomerată în care cu siguranţă nu voi avea timp să trec pe acasă să mă schimb. Ca alternativă, pentru că – ăsta e crudul adevăr – primăvara nu e încă atât de călduroasă precum ne-am dori, am ales o jachetă de inspiraţie biker tot din colecţia Marc Cain Sport, pe care să o port cu o ţinută mai potrivită pentru birou.

Marc Cain, www.mauvert.com

Marc Cain, www.mauvert.com

Descoperiţi toate temele din colecţia primăvară-vară Marc Cain pe pagina de facebook a grupului Casa Frumoasă Stores, din care face parte şi Marc Cain România. Şi, desigur, nu ezitaţi să treceţi prin magazinul de pe Calea Victoriei 63-81 (intrarea se face din lateralul hotelului Radisson, de pe str. George Enescu). Mie mi-a făcut o reală plăcere să petrec o oră în magazin şi să aflu totul despre istoria brand-ului german, despre materialele din care sunt realizate piesele şi despre cum se raportează colecţia actuală la tendinţele sezonului.

Text: Ioana Voicu
Foto: Claudiu Enescu
Make-up: Sandra Pandrea – Salon Patio (Băneasa Shopping City)
Vestimentaţie: Marc Cain

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: