MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Incepe vara cu Aperol Spritz!

A trecut ceva timp de cand nu am mai fost la mare de 1 Mai, dar anul acesta nu am putut sta deoparte asa ca am impachetat rapid totul si ne-am imbarcat in Autocarul Aperol, care ne-a dus in mijlocul unei super-petreceri organizate la Café del Mar, din Mamaia, pentru a celebra lansarea campaniei nationale “3, 2 ,1… Esti Ambasadorul Aperol“.

Vrei sa stii reteta unui weekend spectaculos? Totul a inceput cu simpaticul bar mobil Aperol, multe Aperol Spritz,  cea mai buna muzica, soare nelimitat, un infinit de zambete si o gasca de prieteni cu personalitati spumante.

Asadar, Aperol Spritz porneste in caravana nationala in cautarea a 4 Brand Ambasadori care vor avea sansa de a reprezenta marca inconfundabila a distractiei timp de 1 an. Campania verii lansata de Aperol Spritz se va desfasura sub forma unui reality-show, fiecare etapa a cautarii fiind filmata si transmisa in episoade pe pagina de Facebook Aperol Spritz.

Si tu poti fi Brand Ambasadorul Aperol Spritz, personajul principal in reality show-ul verii. Tot ce ai de facut este sa urmaresti pagina de Facebook Aperol Spritz pentru a afla harta locatiilor in care Barul Mobil Aperol va activa, sa imbraci spiritul Aperol si sa stii care este reteta  Aperol Spritz (3 parti de Proseco, 2 parti de Aperol, 1 spritz de apa minerala, cateva cuburi de gheata, o felie de portocala, toate frumos turnate intr-un pahar cu picior).  Poti castiga premii instant sau chiar titlul de Ambasador Aperol!

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text : Claudiu Enescu

foto: Aperol, arhiva personala  

Advertisements

One response to “Incepe vara cu Aperol Spritz!

  1. Adnana 9 May, 2015 at 8:23 am

    Dupa cate zambete se vad pe fetele voastre si dupa cat de relaxati pareti cu totii deducem ca v-ati distrat de minune. Si vara e abia la inceput! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: