MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Te-ai înscris la Peroni Social Cucina?

Magia verii a început să se instaleze în oraş şi în vieţile noastre, iar eu nu mai contenesc de fericirea cauzată de serile lungi cu adieri de vânt cald, petrecute cu prieteni dragi în aer liber, sub şiruri de beculeţe feerice. Entuziasmul meu de meteodependentă e la cote atât de înalte, încât am scos masa şi scaunele pe balconul care dă spre curtea interioară a blocului şi mi-am mutat biroul afară. Seara, micul nostru “restaurant în aer liber”, cum l-am alintat, serveşte drept loc de spus poveşti, încurajate de aperitive şi câteva pahare de Peroni Nastro Azzuro.

Peroni Social Cucina

Îmi amintesc cu drag de workshop-ul de Cucina & Design la care am participat împreună şi realizez că de atunci mi s-a sedimentat foarte bine în minte ideea că trebuie să fiu gazda perfectă. Mai exact, am început să simt nevoia ca de fiecare dată să pregătesc ceva cu care să îmi surprind plăcut prietenii (fie vorba între noi, aproape întotdeauna e vorba despre “ceva bun” şi inedit – bombe raw cu cocos, tort de morcovi, brownie din curmale şi cartofi dulci ş.a.m.d.). Uitându-mă peste reţetele care omagiază bucătăria italiană, propuse de chef Radu Dumitrescu, m-am decis că următorul desert pe care îl voi încerca va fi brioşa cu ciocolată amăruie şi brânză de capră, care cu siguranţă îi va face concurenţă souffle-ului lui Claudiu.

Dacă nu ai aflat până acum de platforma Peroni Social Cucina, ar fi bine să te grăbeşti să o accesezi. Până sâmbăta, 16 mai, ai timp să votezi una dintre cele 5 reţete create de chef Radu Dumitrescu şi poţi să fii câştigătorul unui premiu ce constă în delicatese de la I Regali di Francesca însoţite, bineînţeles, de un six pack Peroni.

11169549_853578381347680_5098145947274119712_o

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu
foto: Peroni
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: