MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Le Rouge, Le Blanc et Le Noir – Andreea Raicu x Stephan Pelger

Ah, ce sentiment glorios ai atunci când dai peste o rochie cu adevărat frumoasă (și pe care îți permiți să o iei acasă și să o porți, nu doar să o admiri distant într-o vitrină, sperând că peste câțiva ani o vei găsi redusă pe e-bay)! Vă mărturisesc sincer că, deși îmi petrec majoritatea timpului printre haine, sau imagini cu haine, foarte rare sunt momentele de „serendipity” în care toate exigențele mele de suferindă de OCD să se întrunească în același obiect. Ca să ajungă în dulapul meu, o rochie trebuie să aibă un croi care să mă pună în valoare, un material pe care să îmi doresc să-l simt pe piele, o culoare atrăgătoare (dar asta nu e obligatoriu, pentru că sunt o eternă îndrăgostită de negru și îl prefer în multe cazuri) și, bineînțeles, un raport calitate-preț rezonabil.

Senzația asta de admirație și lejeritate am avut-o săptămâna trecută, la brunch-ul oferit de Andreea Raicu și Stephan Pelger pentru lansarea colecției-capsulă de rochii ce combină stilul curat al Andreei și talentul indiscutabil al lui Stephan. În atmosfera burgheză a casei ce adăpostește Iconic Food, Wine and Design, pe un background de pereți imaculați cu stucaturi, modelele au prezentat cele 7 modele de rochii ce alcătuiesc mini-colecția. Primul lucru pe care l-am apreciat a fost cromatica, simplificată la alb, negru și câteva superbe nuanțe de roșu. Apoi, tăieturile și decupajele care se insinuează discret pe fiecare rochie, dar și mișcarea „flou” a rochiilor lungi. Și nu în ultimul rând, finisajele de calitate și prețurile accesibile (fie vorba între noi, cea mai scumpă rochie costă 1050 lei – un preț just, a propos de subiectul sensibil pe care îl atinsesem acum ceva timp).

andreea-raicu-stephan-pelger-grup1

colectie stephan pelger andreea raicu

Colecția-capsulă este disponibilă pe www.shop.andreearaicu.ro, unde vă recomand să faceți câte un tur virtual atunci când aveți dileme vestimentare legate de evenimentele la care urmează să participați.

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Foto detalii: Ioana Voicu (realizate cu Samsung Galaxy Note Edge)
Foto eveniment: Cristi Duminecioiu
Text: Ioana Voicu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: