MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Made in Italy – atributul pantofilor de calitate

Cand vine vorba despre pantofi, italienii sunt maestri. Si nu are importanta daca pantoful poarta semnatura vreunui brand celebru sau face parte din colectia unui mic boutique ascuns pe o straduta din Milano; intotdeauna un pantof made in Italy va fi recunoscut pentru ca arata altfel.

CEO-ul brandului Cesare Paciotti, Marco Calcinaro, spunea intr-un interviu recent ca renumele pe care l-a capatat incaltamintea italiana se datoreaza pasiunii pe care italienii o pun in ceea ce fac, dar si creativitatii lor native. Nimic exagerat, daca e sa ne gandim la calitatea materialelor si a executiei, atentia pentru detalii si simtul atat de dezvoltat al proportiilor, de la care italienii nu fac niciodata rabat. Si-atunci nu e de mirare de ce brandurile de incaltaminte italiene sunt atat de apreciate si dorite, iar un Made in Italy stantat discret pe talpa ofera automat girul calitatii.

Iar noi, romanii, parem sa fim buni consumatori de incaltaminte italiana de vreme ce brand-ul Cesare Paciotti tocmai a sarbatorit 20 de ani de cand este prezent pe piata romaneasca.  O performanta notabila pentru un brand de lux, judecand dupa faptul ca a fost primul care a deschis un magazin monobrand pe Calea Victoriei si mai mult decat atat, a si reusit sa se mentina doua decenii pe o piata atat de instabila.

Evenimentul aniversar a fost marcat de prezenta CEO-ului brandului, Marco Calcinaro, si a directorului de creatie, Massimiliano Schiavini, care a prezentat cateva piese din colectia toamna-iarna 2015/2016 si principalele repere stilistice ale brandului. Cesare Paciotti imbina traditia italiana de manufacturare a pantofilor si accesoriilor cu modernitatea, adresandu-se unui public care calatoreste mult si petrece cu stil si rafinament.

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: PR Cesare Paciotti Bucuresti

Advertisements

One response to “Made in Italy – atributul pantofilor de calitate

  1. Aliz 19 July, 2015 at 7:05 pm

    Ce bine va sta impreuna ❤ ce inaltime are claudiu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: