MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Călătorie în jurul lumii cu #Bestvalue

În ultima săptămână am marcat, cu ajutorul vostru, atât de multe destinații pe globul pământesc din sufragerie, încât cred că tocmai mi-am umplut lista cu locuri de vizitat pentru următorii 5-10 ani. A fost un joc care mi-a plăcut la nebunie, pentru că a fost un soi de ghicitoare liberă în care am descoperit că ceea ce mie poate să îmi inspire o anumită stare, altcuiva poate să îi spună cu totul altceva, și așa mai departe. Ca să nu o mai lungesc până la momentul adevărului, destinațiile la care m-am gândit inițial au fost Florența – pentru străzile încărcate cu istorie -, Palma de Mallorca – pentru că iubesc Mediterana – și Vietnam – pentru că încă nu am fost în acea parte a lumii și aș vrea să descopăr Asia din alt unghi față de Thailanda cea ultra-turistică.

Vacanta, accesorii, www.mauvert.com

Rochie cu imprimeu floral si ochelari de soare Gucci | bestvalue.ro

Oricum, răspunsurile voastre nu trebuiau să se suprapună cu ale mele – șansele ar fi fost mici – așa că am ales cele trei câștigătoare în mod aleatoriu, cu ajutorul random.org:

Screen Shot 2015-08-17 at 19.50.22 Screen Shot 2015-08-17 at 19.55.58 Screen Shot 2015-08-17 at 19.57.24

Victoria Deliu (nr. 32), Valentina Pintilie (nr. 18) și Mădălina (nr. 10), felicitări! Veți fi contactate prin e-mail și răsfățate cu freedom kits din partea Bestvalue și, sper eu, veți asocia de acum încolo fiecare bilet nou de avion cu o oprire obligatorie pe la unul dintre travel shop-urile Bestvalue din aeroport. Sunt convinsă că set-up-ul spectaculos al campaniei Summer of Freedom din terminal vă va inspira, pe modelul “it’s always summer somewhere”, să luați avionul către locuri veșnic însorite.

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

foto: Claudiu Enescu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: