MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Words are meant to travel. Or to be worn… Skin Deep

Îmi place foarte mult să scriu și, chiar dacă acum fac asta de la tastele unui laptop, prefer întotdeauna scrisul de mână. E mai personal, e frumos și are ceva din farmecul orelor de caligrafie de altă dată. Pentru toate motivele astea, m-am bucurat teribil când am aflat că brand-ul românesc 1o9 nu a dispărut complet și că jumătatea Marina Moldovan a revenit cu Skin Deep, un label construit integral în jurul propriului scris de mână.

11709896_889788354407622_39753798416262529_o

În era în care citatele celebre, vorbele de duh și jocurile de cuvinte sunt cele mai puternice virale în social media, Skin Deep propune o serie de îndemnuri și cuvinte cu umor lejer, scrise de mână și apoi imprimate pe tricouri, body-uri sau rochii, numai bune de scos în lume și de stârnit conversații. De asemenea, cred că pot fi considerate și un gentle reminder al faptului că scriem din ce în ce mai puțin de mână și că e un obicei pe care e păcat să nu îl mai cultivăm.

Ah, să nu uit! Obiectelor vestimentare li s-a adăugat și o linie de bijuterii realizată în colaborare cu Moogu Contemporary Jewellery, ceea ce, din punctul de vedere al unei colecționare de accesorii, e partea cea mai apetisantă a acestei știri.

Skin Deep Jewellery

Skin Deep Jewellery

Descoperiți toate produsele pe site-ul Skin Deep sau pe molecule-f și nu ratați nicio postare @touchskindeep pe facebook și instagram. Dear Marina, you had me at goodbye!

 

Text: Ioana Voicu

Fotografii: Mihai Bumbu (campanie), @mauvert_blog 

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: