MAUVERT

fashion & lifestyle blog

#poartaturcoaz

Frumuseţea vine din interior şi presupune în primul rând sănătate. Tocmai de aceea, un stil de viata echilibrat trebuie completat cu testări medicale perioadice in vederea depistării în timp util a celulelor precanceroase.

#poartaturcoaz, www.mauvert.comÎn România, la fiecare 4 ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin, în timp ce 9 femei sunt diagnosticate zilnic. Cifrele sunt mai mult decât îngrijorătoare, iar prevenţia este deosebit de importantă, datorită faptului că simptomele cancerului de col uterin nu sunt întotdeauna evidente, iar de cele mai multe ori, acesta ajunge să fie diagnosticat într-un stadiu mult prea avansat.

Octombrie este luna conştientizării şi prevenirii cancerului de col uterin, iar proiectul Alege viaţa urmăreşte informarea cu privire la uşurinţa prevenţiei în ceea ce priveşte virusul HPV şi cancerul de col uterin în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani, din România.

Pentru a afla şi tu care sunt consecinţele cancerului de col uterin şi cum pot fi ele prevenite, înscrie-te şi participă gratuit la Conferinţa Naţională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, care va avea loc joi, 22 octombrie, începând cu ora 18:00, la Camera de Comerţ şi Industrie din Bucureşti, precum şi la Hotelul Ramada, în Iaşi şi Sibiu.

Accesul la conferinţă este gratuit şi este oferit în baza completării formularului de înscriere de pe www.alegeviata.com/inscrieri.

#staifărăgrijă   #poartăturcoaz

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: