MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Daruieste bijuterii cu emotie!

Știu că e perioada cadourilor și timpul până la Crăciun se scurge tot mai repede și mai știu și că la un moment dat vei intra în panică, fie pentru că n-ai găsit ceea ce căutai, fie pentru că ai epuizat deja toate ideile minunate pe care le aveai despre cum să le aduci celor dragi zambetul pe față. Așa că vestea deschiderii un nou magazin de bijuterii – simpatice, affordable si foarte jucăușe -, al unui brand de care probabil că ai mai auzit până acum,  ar trebui să te bucure sau măcar să-ți completeze itinerarul de shopping pentru sărbători.

TOUS este noul brand de bijuterii care și-a deschis de curând primul magazin în București (în Băneasa Shopping City). Este un brand spaniol cu o istorie de aproape 100 de ani, care de-a lungul timpului a creat un adevărat lifestyle în jurul său, pentru că pe lângă linia de bijuterii, a introdus și genți, parfumuri, ceasuri sau ochelari. Probabil că l-ai mai întalnit prin călătoriile tale, pentru că este prezent în zeci de magazine din Europa.

Mie mi-a atras atenția încă de la început emblema brandului, ursulețul simpatic care a devenit laitmotiv încă din 1985 și care sugereaza exact veselia, spiritul tânăr și sensibilitatea, atributele care descriu perfect bijuteriile si accesoriile TOUS. Nu sunt genul de bijuterii tradiționale, greoaie, ci accesorii delicate, ludice și numai bune de purtat de zi cu zi, mai ales atunci când job-ul îți impune o ținută plictisitoare.

Colecția toamnă-iarnă 2015 este despre sensibilitate, afecțiune și grijă – sentimente minunate pe care putem să le arătăm celor dragi, fără să le-o spunem neapărat, ci dăruindu-le o bijuterie incărcată cu emoție. Și încă ceva… bijuteriile sunt ambalate în niște cutii foarte drăguțe, pentru că fiecare piesa TOUS este menita sa fie un cadou.

 

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: TOUS

Advertisements

One response to “Daruieste bijuterii cu emotie!

  1. Pingback: Declara-i dragostea cu o bijuterie! | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: