MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Match me if you can! MAUVERT x FashionDays

Anul ăsta m-am decis să nu mai fiu acest Grinch al lunii februarie și să nu mai boicotez/ să mă sutrag zilei de Valentine’s. Atâta vreme cât știu că nu suntem genul care să își facă unul celuilalt cadouri de tip pernă roșie cu poză imprimată, am decis că e o ocazie în plus să îmi pun rotițele în funcțiune și să plănuiesc ceva frumos. Până la urmă, în șirul nostru de plimbări „Hai să-ți arăt Bucureștiul noaptea” s-ar încadra de minune, cel puțin la nivel ideatic, o cină pe terasa Arcului de Triumf și un apus în tușe de acuarelă pe Lacul Herăstrău.

Dacă toate condițiile ar fi favorabile și sorții (sau municipalitatea) mi-ar acorda acest privilegiu, aș decora o masă în stilul celei de pe acoperișul parizian din moodboard, aș invita un chef să ne surprindă cu un meniu de seară, aș pregăti un playlist și aș comanda ținutele pe care le-am purta direct de pe fashiondays.ro, unde stiliștii au compilat deja niște sugestii foarte young & fresh, pentru ea și el. Nu știu alții cum sunt, dar de când la FashionDays retururile sunt gratuite, eu una am devenit foarte degajată în ceea ce privește shopping-ul online.

 

mauvert fashiondays

Pe blogul The Daily Issue găsiți un interviu cu noi, legat de ce am purta la această cină de pus în ramă, dar și un V-Day Challenge în urma căruia puteți să câștigați premii lovely&loveable din partea FashionDays. Dacă și voi ați escalada monumente pentru a vedea lumea dintr-un unghi mai romantic, intrați în concurs și votați abordarea noastră :).

pref

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

 

Text: Ioana Voicu
Foto: bucurestifm.ro, Turist in Bucuresti, fotostefan.ro, Pinterest
Colaj via fashiondays.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: