MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Un stil de viata activ incepe cu LET’S GO YOU

lets go you, www.mauvert.com, world class

Cu totii stim ca un stil de viata sanatos presupune in primul rand o alimentatie echilibrata si un minimum de activitate fizica. Sigur ca in acest demers ne-ar ajuta mult sa eliminam pe cat posibil stresul cotidian, sa dormim bine si sa facem activitati care sa ne mentina starea de bine.

Auzim frecvent aceste lucruri in emisiunile despre sanatate sau citim despre subiect in reviste ori pe blog-urile de specialitate. Si cu toate astea sunt putini cei care reusesc sa faca schimbarea, cei care renunta la placerea imediata a unui burger mancat in graba pe tejgheaua unui fast-food in detrimentul unei mese sanatoase savurate in tihna sau cei care isi gasesc in fiecare zi o jumatate de ora pentru o plimbare in aer liber.

Oare unde ar trebui sa ne gasim motivatia?

World Class România, liderul industriei autohtone de wellness a efectuat recent un studiu online, cu scopul de a identifica predispozitia romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos ai pentru practicarea de activitati sportive. Cei 4.147 de respondenți din mediul urban, cu varste cuprinse intre 14 si 55 de ani, cu acces la internet si activi pe retelele sociale au raspuns in proportie de 85% ca grija pentru corp si starea de bine ii motiveaza sa aiba o viata activa. Studiul despre care va vorbesc a venit in intampinarea noului program LET’S GO YOU, prin care World Class îi provoacă pe români să adopte un stil de viață activ și sanatos.

LET’S GO YOU este un program de 8 saptamani, conceput exact pentru cei ca noi si ca tine – care isi doresc schimabrea catre un nou stil de viata – si presupune un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal. In functie de nevoile tale, poti alege intre slabire, crestere a masei musculare sau mentinere.  Iar pentru ca schimbarea sa fie friendly si motivanta LET’S GO YOU are o platforma online dedicata si o aplicatie pentru mobil, pe care o poti acccesa 24/7. Aici vei primi in permanenta informații despre planul alimentar, antrenamentele recomandate in functie de nevoile tale și poti comunica prin live chat cu nutritionistul si antrenorul tau personal. #howcoolisthat?

 

Filmul de prezentare reda perfect ideea acestui program si cred ca este suficient de convingator incat sa-ti doresti sa faci si tu parte din grupul oamenilor care traiesc sanatos, activ si frumos. Noi am acceptat provocarea, asa ca ne vedem la sala! #letsgoyou

Programul LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament la centrele premium W și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicația dedicată pentru mobil se poate descărca atât din App Store, cât și din Google Play.

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

sursa: World Class Romania

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: