MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Unde fugim de-acasa

Iubesc marea si nu pot sa concep vara fara cateva zile petrecute pe plaja. Sigur ca as opta intotdeauna pentru mari mai albastre si peisaje imbogatite cu vegetatie exotica, insa gasesc mereu ceva special si pe litoralul romanesc, mai ales ca locurile si modalitatile de petrecere a timpului liber sunt atat de variate. Imi plac nuantele infinite de verde ale marii de la nord la sud, petrecerile pe plaja si nisipul fin, midiile delicioase, serenitatea  plajelor salbatice, dar si beach-barurile vopsite in alb, unde poti sa te racoresti cu o bere rece alaturi de prieteni.

 

Vara asta am inaugurat un nou loc special si m-am bucurat sa redescopar locurile in care am petrecut cele mai frumoase vacante de vara. Peroni Nastro Azzuro a readus simplitatea, eleganta si efervescenta stilului italian pe plaja Café del Mar, situata in centrul statiunii Mamaia, prin deschiderea noului spatiu Casa di Peroni, in care fiecare detaliu vorbeste despre ospitalitate.  M-am plictisit deja de agitatia fortata a plajelor din nord, asa ca asta e locul perfect in care pot experimenta relaxarea si putin din “dolce far niente”-ul italian.

 

 

Am suficiente motive sa arunc cateva haine intr-o geanta de weekend si sa ma bucur de cateva zile a l`italiano:

 


azzuro2Un bar imens acoperit cu stuf, mult lemn vopsit in alb, leandrii infloriti si sezlonguri dispuse in asa fel incat sa te poti bucura de intimitate. Ce iti poti dori mai mult?


azzuro2Plaja are cel mai fin nisip. 


azzuro2Rita Pavone se aude aici parca mai bine ca oriunde!  Mai ales daca o asculti in timp ce te racoresti cu un Peroni Fitz (varianta mai lejera a Aperol Spritz in care locul prosecco-ului e luat de Peroni Piccola).

 

azzuro2Poti experimenta cucina italiana pentru ca la Casa di Peroni exista un meniu gandit special, astfel incat sa te bucuri de preparate lejere, perfecte pentru o zi la plaja.

 

azzuro2Pana la sfarsitul verii (31 august) noul spatiu va gazdui petreceri, evenimente tematice si expozitii de design. Totul in deja celebrul stil italian. 

 

 

Citește și:

Jurnal de vilegiatură – Mamaia lifestyle atunci și acum

 

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: Peroni, Cafe del Mar (FB), Serban Gheorghiu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: